nuffnang

5 Jan 2013

Elina ? sesi perkenalan diri dulu

hallo,
nama saya Nor Elina
anak kepada pakcik Saufi
umur saya 20 tahun
wawasan menjelang tahun 2013 saya ialah ingin mengubah sikap kurang malas saya.eh bukan malas. kurang malas .take a note yer tuan puan sedara sedari sekalian.


encik "please introduce yourself", nama saya elina. meh nak eja.. ELINA. bukan HELIZA.. eh ada sangkut paut ke?


wohaaaa, intro i dah macam nak introduce diri masa awal sem kuliah depan orang je bila ditanya "ok korang,sila nyatakan nama,umur dan wawasan sekali yer sebab kita nak masuk tahun baru.heh

sebenarmya i nak cerita pasal blog i nie. this is my second blog.
blog i yang first tuh i dah suruh arbod i tolong handlekan .
katanya tak lekang dek tangan nak menghandlekangggg. ganu ckit kanggg.
dear arbod,tuanmu ini officially bagi blog first tuh ke ebokk yer.muahhh
arbod? sejenis apakah itu?
kuey ke?

haaa salah yer tuan puan dato datin sekalianggg,
arbod is my kucing.amboi kau punya bahasa boleh dimamah pastu lempar dalam tong sampah. bahasa apa kau guna nie leena oi?

eh cik kiah kita dah naik angin dah , ala bahasa rojak ler cik kiah. kita boleh guna dalam blog je. dalam kelas bahasa melayu tak boleh. cikgu naik darah dengar. katanya fobia dengan bahasa rojak nie. kalau dengar je bahasa buah rojak nie rasa nak marah je kepada pengguna. jadi dengan ini saya hanya berkesempatan menggunakan ia dalam blog nie sahaja. harap tuan puan jangan naik darah plak yer.
 nanti darah tinggi. sape yang susah , tuan punya ler. i tak. hee

sebenarnya masuk perenggan nie i dah tak tahu lagi nak tulis pasal apa. hmm jap i nak pikir yer. haish tak payah ler . meh sini i tulis.korang baca.

1,2,3 ok go !

i amik engineering. tak ramai perempuan yang ambil bidang nie. jadi kalau dalam kelas kitorang sekarang nie pom paling ramai dalam 5 or 6 orang per kelas. paling sedikit 2 orang dalam kelas. haaa jadi kami2 ini dikelilingi oleh jejaka lah semuanyer dalam kelas.uhukkk

perenggan ke berapa?
sila kira sendiri. otak i tak boleh nak berfungsi. mungkin disebabkan i baru je lepas buat report lab. discussion tak siap lagi. i dah tak boleh nak pikir dah discussion tuh. soalan dia takterjawab oleh i. kalau lah dia tanya kucing hang ada berapa ekor kat rumah, sila nyatakan nama kucing anda. boleh la jugak i jawab
haa
dengan bangga pulak tuh nak jawab discussion cemgini.
nie ada ke patut tanya pasal inverting and non inverting. i pun buat experiment hari just main buat je. kalau result dia dekat benda yang bernama oscilloscope tuh lawa.  haa kira jadila tuh.


perenggan baru

meh nak tadah bekas. banyak sangat tuh air mata awak. besen ke baldi ? ha pilih yer? nak dua2. erkkk


esop i ada kuiz electronic. haish. MOSFET,JFET,BJT dan seangkatan dengannya itu membuat hidup i terumbang ambing. bila je dahku ini masuk ke kelas electronic untuk memahami seangkatan benda beralah nie. emosi mula la buat peragai. haish . katanya emosi tak setabil ghituhhh.

baiklah setakat ini sahaja lah yang i nak ceghita.malas nak tulis panjang-panjang. nanti marah pulak kawan kita yang lain yang nak masuk pertandingan esei paling panjang tuh. tulis cerpen pom boleh jugak .heh.

perengganggg penutup
sama2 lah kita akhiri hidup eh slot kita hari nie dengan memperbanyakkan doa kepada saya supaya boleh jawab kuiz esop agar tidak menjadi seperti ini.(syahdunya ayat) ~ "berdaroh idong kambing i baca". kata cik timah isteri pak abu bakar ali. rentung ali kena bakor kat pak abu nih.
ganeh jugak kambing you nie yer buleh plak baca blog i.



lalala... adakah korang seperti ini?meh nak bagi tisu.kesat air mata. air hidung pom tak mengalah jugak. mengalir seperti air hujan. air liur? 











2 comments:

Hana Jalil said...

Selamat berkenalan :D waaa.. amik engineering eh? Serius? Senior Hana lah ni. Kekeke :D

Elina Leena said...

slmt berknln... :D yesss