nuffnang

8 May 2013

homaigodd saya update blog

homaigodddd i hupdate blog wehh malam nih. rasa tak percaya . berbekalkan hati yang setengah cekal yang tengah rasa gundah tak berapa nak gelana mula menaip naip ayat dalam hentriiii nih. walawehhh

tetttt
mati idea ....
_______________________
i dah tak tahu nak thulihh ape nih.
mati idea,mati kutu eh puhhh kutu babun.. apa kau buat kat sini.. siuhhh pegi jauh jauh

hmmm ape yer
hmm jap i nak pikir.
camne nih nak tulis..
alaa mana idea nih tak datang datang lagi.

jap2 dia otw nak sampai dah nih.
cikit lagi. dalam 500 meter lagi
300 meter lagi.... 200 meter lagi.... 50 kilometer????
Aik semakin jauh pulak

halamakkkkk
otak i jemmmggg tart nenas dah nih.
nih mesti duk seghabut pikir pasal result.
bukak je pesbuk orang ramai duk post pasal result sem.adoiyaaa
henti napas i baca. sepuluh saat tak bernapas.lepas tuh. napas balik. hee

haaa camni lah i nak tulis..
ok kita start dengan permulaan yer kawan2 .

dikala bulan mengambang pada malam hari (kejap nak pegi intai kat tingkap bulan mengambang ke tak) arghhh lantak lah. i keseorangan dalam bilik nih . dah pegi mana roomate yer.
pegi tido.

owwhhh sambil  angguk.

bila sahaja kawan2 i start tanya hari ni hari apa?
 pecah dada pikir .
result wehh ai kamis nihhh

tapi

selamba je kawan i cakap eh kenapa dengan result.
aku nak pegi pasar malam ai kamis nih.

 !@#$%^&*()

aku tanya hari nih hari apa sebab dah tak sabar nak pegi pasar malam bukan pikir pasal result. jawab kawanku ini.
fuhh bertuah la punya kawan.
dia tak tahu yang kawan dia nih sorang dah rasa heart attack bila tanya hari nih hari apa.
arghhh


seboleh bolehnya i try elak dari perkataan result. u know when heard je result . rasa macam kucing jantan nak beranak je. tak duduk diam. haaa korang pikir la macam mana kucing jantan nak beranak nih.

jadi i pun mengambil langkah berjaga dari perkataan itu.

okeh apa yang i buat?

i bukak pesbuk . tujuan senang je. nak bersosial kejap lagipun dah lama tak bukak pesbuk nih. boring uollsss pesbuk nih bagi i sekarang. dah tak macam dulu.

kalau dulu lepas spm pagi petang malam duk terconggok depan facebook nih. bila je mak tanya. along tengah buat apa tuh.

tengah ulang kaji nih ma, facebook. jawab i kepada mak.

tapi sekarang nih.

semuanya sudah berubah
amboi ayat tak menahan. kambing baca pun ketawa tercabut peghut nih.

haaa tengok ejaan facebook pom dah jadi pesbuk. singkatan katanya. malas nak tulis panjang2. bukanyer ada cikgu bahasa melayu pun nak tolong betulkan ayat i nih.

kalau dulu eja satu satu F.A.C.E.B.O.O.K sekarang...?
entah

tepuk dada tanya sakit ke tak. mesti lah sakit awak oi

haa sambung cerita tadi. bila je i on fb(tengok perkataan tingal dua je ) nampak tak malasnyer nak taip.
i scroll lagi kebawah. ok tak de pape. good..perkataan result pom xde lagi setakat nih. senang hati

5 minit kemudian

1 notification .u have been tagged by somenone.

eeeee tak sabar rasanya nak tunggu pukul 12.30 malam nih. result berdebarnya rasa .
tagged elina(tulisan biru).

whyyyyyy me???

kenapa tag saya.

molek2 je heart beat normal.. terus jadi kritikal.
lepas je dari baca noti tuh. orang dah start post pasal result .
berdarah mata nih baca status tuh.

baiknya kawan i nih tag kat i.
 sayang lebih la kat kau yer teman.

terus i off fb . naik katil tido sambil tikam bantal golek. haa puas hati i. result? arghh biarlah rahsia dulu.minggu depan baru i nak tengok. haaahaaahaa.

bye!